0

Συχνές ερωτήσεις

Παραγγέλνοντας online ή μεσω του app, ενεργοποιείται αυτόματα η έκπτωση 10%, την οποία θα βλέπεις αναλυτικά στο τέλος της παραγγελίας σου.

Κατέβασε δωρεάν το app Ο Πρόεδρος από το App Store (iphone) ή Google Play (android). App name: Ο Πρόεδρος

Για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης ενημέρωσε τη συσκευή σου με τις τελευταίες εκδόσεις iOS & Android και φρόντισε ενημερώνεις με τις νέες εκδόσεις το app.

 

Χρειάζεται μόνο όνομα, επίθετο και email. Εναλλακτικά κάνεις την εγγραφή σου απλά και γρήγορα με facebook ή λογαριασμό google+ 

Φυσικά! Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σου επιλέγεις ως τρόπο πληρωμής «Μετρητά» και δίνεις τις διατακτικές κατά την παραλαβή της παραγγελίας σου. Η αξία των διατακτικών δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αξία της παραγγελίας καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να δώσουμε ρέστα.

 

Θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις κάποιο υλικό; Σε καταλαβαίνουμε! Σε κάθε πιάτο που επιλέγεις θα βρεις από κάτω όλα τα διαθέσιμα υλικά που μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις, κάνοντας κλικ.

 

Εδώ μπορείς να προσθέσεις κάποια επιπλέον λεπτομέρεια σχετικά το πιάτο ή κάποιο υλικό. Παρόλα αυτά, εφόσον μια επιλογή δεν είναι διαθέσιμη, δεν μπορούμε να δεσμευτούμε ότι το σχόλιό σου θα ληφθεί υπόψη. Για παράδειγμα αν σημειώσεις «χωρίς αλάτι», θα το λάβουμε υπόψη και δεν θα βάλουμε καθόλου πρόσθετο αλάτι - το προϊόν όμως μπορεί να έχει ήδη αλάτι. Από την άλλη αν μας ζητήσεις να προσθέσουμε τηγανητές πατάτες στο τυλιχτό σου δεν μπορούμε να το λάβουμε υπόψη, καθώς αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στα καταστήματά μας. Επιπλέον, αν μας γράψεις να προσθέσουμε κάποιο υλικό που χρεώνεται επιπλέον, χωρίς να έχεις μαρκάρει το αντίστοιχο διαθέσιμο box, δεν θα ληφθεί υπόψιν. Για να είσαι σίγουρος σχετικά με το αν κάτι γίνεται ή όχι, μπορείς να καλέσεις στο κατάστημα και να μας ρωτήσεις!

 

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του πρώτου μας καταστήματος μέχρι και σήμερα, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία γευστικά και ποιοτικά. Κάθε προϊόν που θα φτάσει στο πιάτο σου, έχουμε την απαίτηση να είναι άριστο, με στόχο φυσικά να κερδίσουμε την καρδιά σου.

 

Εδώ μπορείς να γράψεις σχόλια που αφορούν την παράδοση της παραγγελίας. Για παράδειγμα μπορείς να γράψεις να μην χτυπήσουμε το κουδούνι, αλλά να σε καλέσουμε. Τα σχόλια που γράφονται σε αυτό το πεδίο εμφανίζονται μόνο στον οδηγό. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να γράψεις - για παράδειγμα - ότι δεν θέλεις αλάτι στις πατάτες σου.

 

Καθώς η παραγγελία σου θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, θα πρέπει να μας καλέσεις το συντομότερο δυνατόν στο κατάστημα και να μας ενημερώσεις ώστε να το φροντίσουμε άμεσα.

 

Με την ακύρωση της παραγγελίας φροντίζουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην διαδικασία επιστροφής του ποσού. H εντολή επιστροφής των χρημάτων δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και το ποσό φαίνεται, ανάλογα με την τράπεζα, σε 3 – 4 εργάσιμες ημέρες.

Σύμφωνα με τον νόμο 4496/2017 που εισήγαγε την Οδηγία 2015/720ΕΕ, επιβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου 2018 περιβαλλοντικό τέλος για τις λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς. Αποτελεί μέρος της εναρμόνισης της Ελληνικής Νομοθεσίας με Ευρωπαϊκή Οδηγία. Ο παραπάνω νόμος ορίζει περιβαλλοντικό τέλος 0,07€ συν ΦΠΑ 24%, δηλαδή σύνολο 0,09€ ανά σακούλα και εμφανίζεται στο τέλος της παραγγελίας σου ως «Σακούλα πλαστική - περιβαλλοντικό τέλος».

Up icon